KESKİN VİRAJ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KESKİN VİRAJ


 

Oynadığı son 2 deplasmandan 6 puan alarak liderlik koltuğuna oturan Mersin İdman Yurdu, keskin bir viraja giriyor. MİY, 9 Ekim ile 23 Ekim arası 1’i kupa maçı olmak üzere 4 önemli maça çıkacak.

BARIŞ ÇOBAN

 

TFF 3’ncü Lig 1’nci Grupta haftaya lider giren Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. Ligde ve kupada kritik dönemece giriyor. Oynadığı son 2 deplasmandan 6 puan çıkarmasını bilen Kırmızı Lacivertli ekip liderlik koltuğuna oturarak hak ettiği yere geldi. Liderliğini korumak isteyen Mersin ekibi 9 Ekim ile 23 Ekim arası 1’i kupa maçı olmak üzere 4 önemli maça çıkacak.

İlk olarak ligde 9 Ekim’de şampiyonluk mücadelesi veren, ligde 5’nci sırada bulunan Kütahyaspor ile evinde zorlu dönemece girecek. 15 Ekim’de bu defa deplasmanda ligde 4’ncü sırada bulunan Elazığspor maçına çıkacak. Bu maçın ardından hafta içi 18,19, 20 Ekim tarihlerinde Ziraat Türkiye Kupasında Süper Lig ekibi Kasımpaşa ile İstanbul’da karşı karşıya gelecek.

Bu maçtan yaklaşık 4 gün sonra kendi seyircisi önünde bu defa ki konuğu Nevşehir Belediyespor olacak. Yaklaşık 15 gün içinde bir birinden zorlu 4 karşılaşmaya çıkacak olan Mersin İdman Yurdu bu karşılaşmalarda alacağı puan yada puanlar ligde ki kaderini büyük ölçüde belirleyecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA