Yurt izinleri neden düşürüldü? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yurt izinleri neden düşürüldü?


 

Haber Merkezi

 

HDP Mersin Milletvekili Dr. Rıdvan Turan Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan üniversite öğrencilerinin yıllık yurt izinlerinin 75 günden 30 güne düşürülmesini TBMM gündemine taşıdı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yanıtlaması için soru önergesi veren Dr. Rıdvan Turan soru önergesinde şunları söyledi: “Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan üniversite öğrencilerinin yıllık yurt izinleri 75 günden 30 güne düşürülmüştür. Ancak Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü öğrencilerin yıllık izinlerinin düşürülmesine ilişkin herhangi bir açıklama yapmamıştır. Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğünün aldığı karar açık şekilde öğrencilerin sosyal yaşamlarını ihlal eden karardır. Gençlik ve Spor Bakanlığı öğrencilerin yurt izinlerini önceki izin hakkı olan 75 gün olarak tekrardan revize etmelidir.”

Dr. Rıdvan Turan önergesinde şu sorulara yer verdi: “Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğünün öğrencilerin yurt izinlerini 75 günden 30 güne düşürmesinin gerekçeleri nelerdir?

Bakanlığınız tarafından Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğünün öğrencilerin yurt izinlerini tekrardan 75 gün olarak revize edilmesi konusunda herhangi bir girişimi olacak mıdır?”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA