Attığınız her adımla LÖSEV’e destek olun | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Attığınız her adımla LÖSEV’e destek olun


 

14. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu’na katılacak olan LÖSEV, ‘Koşar Adım LÖSEV Takımı’nda yer alacak gönüllü koşucularını arıyor.

GİZEM EKİCİ

 

Tarsus’ta bu yıl 23 Ekim’de düzenlenecek olan 14. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu’nda yer almaya hazırlanan LÖSEV, gönüllerin desteğini bekliyor.

Maratona ilişkin yazılı bir açıklama yapan LÖSEV, maraton deneyimi yaşamak isteyenleri kendi takımına davet ederek, “Attığı her adımda Lösemili çocukları kucaklamak isteyen tüm ‘Gönüllülerimizle’ Koşar Adım LÖSEV Takımında yer alacağız” ifadelerini kullandı.

LÖSEV’in yaptığı yazılı açıklama şu şekilde; “Değerli gönüllümüz, 23 Ekim 2022 tarihinde düzenlenecek olan Mersin Tarsus Yarı Maratonu’nda kanserle savaşan ve sağlıklı hayat düzenlerine geri dönmek için mücadele veren minik savaşçıların desteğinize ihtiyacı var. Maraton deneyimi yaşamak isteyen ve en önemlisi attığı her adımda Lösemili çocukları kucaklamak isteyen tüm ‘Gönüllülerimizle’ Koşar Adım LÖSEV Takımında yer alacağız. Bu yıl Tarsus Yarı Maratonu’nda ; Sizleri ‘Canım Kardeşim Ders Evleri’ projesine destek olmak için LÖSEV’ in gönüllü koşucuları arasına bekliyoruz. Attığınız her adımda ve topladığınız bağışlarla kanserle mücadelesinden zaferle çıkan minik kahramanlarımızın eğitim burslarını karşılamak için destekçileri olabilirsiniz”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA