Olaylı maça büyük ceza! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Olaylı maça büyük ceza!


 

Geçen hafta oynanan Tarsus İdman Yurdu - Şanlıurfaspor karşılaşmasında çıkan saha olayları nedeniyle her iki takımda PFDK’ya sevk edildi. PFDK’dan çıkan sonuç ağır oldu!

BARIŞ ÇOBAN

 

TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Şanlıurfaspor geçtiğimiz günlerde deplasmanda karşılaştığı Tarsus İdman Yurdu spor karşılaşmasında 1-1 beraberliğe kaldığı maçta "saha olayları" ve merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Ayrıca ev sahibi takım Tarsus İdman Yurdu Spor ise "çirkin ve kötü tezahüratı", "saha olayları" "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" ve "usulsüz seyirci alınması" nedeniyle PFDK'ye sevk edildi.

TFF Hukuk Müşavirliği'nce Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları doğrultusunda Tarsus İdman Yurdu’na, maçta çıkan tribün olayları nedeniyle 94 bin TL para cezası ve 1 maç seyircisiz oynama cezası verildi.

Öte yandan PFDK, Şanlıurfaspor’a da taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 16 bin TL para cezası verdi. Ayrıca Şanlıurfaspor’a 1 resmi müsabakayı deplasmanda seyircisiz oynama cezası verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA