“Ayak numaralarına kadar elimizde’ diyordunuz!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Ayak numaralarına kadar elimizde’ diyordunuz!”


 

İYİ Partili Aytun Çıray, Mersin Polisevi saldırısı sonrası Bakan Soylu’nun sözlerini hatırlattı: “Ayak numaralarına kadar elimizde’ diyordunuz!”

Haber Merkezi

 

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, PKK'nın Mersin Polisevi'nde düzenlediği saldırı sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Teröristlerin ayak numaralarına kadar biliyoruz, kıpırdayamıyorlar" sözlerini hatırlattı.

Mersin'de polisevine düzenlenen saldırı sonrası bir kişi şehit olurken, Bakan Soylu'nun geçen ay kullandığı ifadeler yeniden dolaşıma girdi.

Twitter'dan Soylu'nun "29 Ekim 2023'te bu ülke coğrafyasında bir tek terörist kalmayacak. Şu an 124 tane var, mağarada saklanıyorlar, ayakkabı numaralarına kadar biliyoruz. Adım atamıyorlar, kıpırdayamıyorlar, kıpırdayamayacaklar da..." sözlerini paylaşan Çıray şunları söyledi: “Sayın Bakan, iki gün önce 'teröristlerin ayakkabı numaralarına kadar biliyoruz, kıpırdayamazlar' dedikten sonra teröristler Mersin Polisevi'ni bombalayıp, bir polisimizi şehit edebiliyorlarsa size gelen istihbaratı gözden geçirin lütfen”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA