Saldırı paylaşımına 22 adli işlem! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Saldırı paylaşımına 22 adli işlem!


 

Emniyet Genel Müdürlüğü: “Mersin’deki saldırıyla ilgili paylaşım yapan 22 kişi hakkında adli işlem başlatıldı”

Haber Merkezi

 

Emniyet Genel Müdürlüğü, Mersin’de 1 polisin yaşamını yitirdiği polisevine yönelik saldırıyla ilgili paylaşım yapan 22 sosyal medya kullanıcısı hakkında ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan adli işlem başlatıldığını açıkladı.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle: “Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve bağlı il birimlerince, kanunların verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde, suç ve suçlularla mücadele amacıyla internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütülmektedir.

Yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında, 26 Eylül 2022 tarihinde Mersin/Mezitli’de polisevine yönelik düzenlenen terör saldırısına ilişkin sosyal medya platformlarında halkın sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden ve provokatif içerikli paylaşımlarda bulunduğu değerlendirilen 22 hesap yöneticisinin tespiti yapılmıştır.

Bahse konu şahıslar hakkında adli işlemlere başlanılmıştır.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA