Açılışta süper oldu! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Açılışta süper oldu!


 

Düşük bütçesine rağmen kıran kırana karşılaşmalara sahne olan Mersin Süper Amatör Lig, beklendiği gibi bol gollü ve çekişmeli başladı.

BARIŞ ÇOBAN

Mersin Süper Amatör Ligde ilk hafta gollü başladı. İki grupta oynanan maçlarda 37 gol atıldı.

İlk hafta oynanan maçların ardından A grubunda Camspor rakibine 6 gol attığı için averaj ile haftaya lider girdi. B grubunda ise Erdemli Limonspor’da rakibini 6 golle geçince averaj ile ilk hafta lider girdi. A grubunda ilk haftada rakip kalelere gol atamayan Toroslar Belediyespor ve Mersin Yolspor gol sevinci yaşayamadılar. B gurubunda Akdenizgücü ve Tarsusgücü’nden gol sesi gelmedi.

 

CAMSPOR’DAN GOL YAĞMURU

Geçen sezon play-off maçlarına umutlu çıksa da umduğunu bulamayan Camspor bu yıl şartları zorlayarak Bölgesel Amatör Lige çıkmak istiyor. Ligin ilk haftasında evinde Karacailyas Veteranlar Kulübünü ağırlayan Mavi Beyazlı ekip gol şov yaptı. Her iki ekibinde tam olarak hazır bir görüntü çizmediği karşılaşmada Camspor 6 gol atmayı başardı.

Karacailyas ekibi Camspor gibi derin bir kadro kurmasa da evinde oynayacağı bir çok maçta rakiplerini zor duruma düşürecek bir kadroları var. Hazır bir görüntü çizmeyen Karacailyas 6 gol yemesine rağmen rakibine 2 gol atıp, bir çok gol pozisyonunu değerlendiremedi. İlk hafta Camspor lider olurken, Karacailyas son sırada yer aldı.

 

MEZİTLİ33 İYİ GİRİŞ YAPTI

Haftaya 2’nci sırada giren Mezitli 33 Spor ligde ilk hafta Mersin Yolspor’u konuk etti. Etkili  oynadığı karşılaşmada 3 gol atarak net bir skorla karşılaşmayı 3-0 kazandı. İlk hafta 3 puanla tanışan Mezitli 33 haftaya 2’nci sırada girdi. Yolspor ise 10’ncu sırada kendine yer bulabildi.

 

TARUS ZORLANSA DA 3 PUANI KAPTI

Tarsus Belediyespor lige şampiyonluk parolası ile başlayan ekiplerden. Ligin ilk haftasında ligin güçlü ekiplerinden Kuvayi Milliyespor ile karşı karşıya geldi. Çekişmeli ve tempolu geçen maçta 3 gol çıktı. Ev sahibi Tarsus temsilcisi istekli oynadığı karşılaşmayı 2-1 kazanarak haftayı 3 puan ile kapatan ekipleri içinde yer aldı.

Alt yapı denildiğinde ilk akla gelen ekiplerden olan K. Milliyespor başa baş oynadığı karşılaşmayı 2-1 kaybederek haftayı puansız kapattı. Tarsus Belediyespor ilk hafta 3’ncü sıraya yerleşirken K.Milliyespor 8’nci sırada yer aldı.

A grubunda olduğu gibi B grubu da bol gole sahne oldu. Keyifli geçen maçların ardından B grubunda 20 gol atıldı.

 

LİMONSPOR HIZLI GİRİŞ YAPTI

İlk defa Süper Amatör Ligde oynayan Erdemli Limonspor Tarsus deplasmanından flaş bir skorla döndü. Tarsus’ta Tarsusgücü ile karşılaşan Erdemli ekibi rakip kaleye 6 gol atmasını bildi. Oyunda baştan sona üstün oynayan Limonspor karşılaşmayı 6-0 kazanarak ilk haftada liderlik koltuğuna oturmayı başardı.

Ev sahibi Tarsusgücü evinde aldığı ağır mağlubiyet sonunda grubunda son sırada yer aldı.

 

YÖRÜKSPOR BEKLENİLDİĞİ GİBİ

Erdemli’nin ligde ki bir diğer temsilcisi Erdemli Yörükspor ilk hafta deplasman da Akdenizgücü ile sahne aldı. İyi bir 90 dakika geçiren Yörükspor 4-0 gibi farklı skorla rakibini geçti. Aldığı bu sonuçla Yörükler haftayı 3 puan ile 2’nci sırada kapattı. Geçen yıl iyi bir sezon geçiren Akdenizgücü ilk hafta mağlup farklı şekilde mağlup olması yönetimini üzdü.

 

ERDEMLİ AMBARGO KOYDU

Ligin ilk 3 sırasını ele geçiren Erdemli ekipleri haftayı 3’er puanla kapatarak zirveyi parsellediler. Erdemli’nin ligde 4 temsilcisinden biri olan Erdemli Belediyespor ilk hafta evinde Çukurova Birlik FK ile karşılaştı. 5 golün atıldığı karşılaşmayı 3-2 kazanarak 3’ncü oldu. Konuk ekip Çukurova averajla haftaya 7’nci sırada girdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA