Gültak, polisevine yapılan saldırıyı kınadı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gültak, polisevine yapılan saldırıyı kınadı


 

Başkan Gültak, Mezitli Tece’de bulunan polisevine gece saatlerinde yapılan ve 1 polisin şehit olduğu 1 polisin de yaralandığı terör saldırısını kınadı; “Bu hain ve alçak saldırının arkasındaki kirli eller adalet önünde mutlaka hesap verecektir. Hiç kimse barış, kardeşlik ve huzurumuzu bozamayacak” dedi.

Haber Merkezi

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte, gece saatlerinde saldırının yaşandığı polisevine giden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Başkan Gültak, yaptığı açıklamada; “Acı haberi alır almaz polisevimize doğru hareket ettik. Alçakça ve korkakça yapılan hain saldırıyı lanetliyor, şehit polis memurumuz Sedat Gezer’e Allah’tan rahmet, ailesine sonsuz sabır ve metanet diliyorum. Saldırıda yaralanan polislerimiz ve vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Devletimiz, bu menfur saldırının ardındaki hain elleri ortaya çıkarıp gerekli cezayı en kısa sürede verecektir” diye konuştu.

Açıklamasını; “Her türlü terörü kollayanları ve terörden nemalananları lanetliyor ve şiddetle kınıyorum” şeklinde sürdüren Başkan Gültak; “Hiç kimse devletimiz, milletimiz ve ortak geleceğimiz üzerinden kendince oyun planları kuramayacaktır. Terör örgütleri bilsinler ki hain emellerine asla ulaşamayacak, barış ve kardeşlik kentimiz Mersin’de hiç kimse huzurumuzu bozamayacaklardır. Polislerimize yönelik alçakça yapılan saldırının arkasındaki kirli eller en kısa sürede ortaya çıkarılıp yargı önünde Milletimize hesap verecektir” ifadelerini kullandı.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, olay yerinde bilgi aldıktan sonra yine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve beraberindeki heyetle birlikte hastaneye giderek saldırıda yaralanan polis memurlarını ziyaret etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA