TARSUS KARIŞTI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS KARIŞTI!


 

Tarsus İdman Yurdu, Şanlıurfaspor beraberliği ve maç sonrası çıkan olaylar nedeniyle karıştı! Yönetim genel kurul kararı aldı!

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta ligdeki 6 haftayı 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 4 beraberlik ile geride bırakan Tarsus İdman Yurdu’nda gidişat iyi değil.

Geçen yıl gerek yönetim gerek teknik gerekse de sportif başarı alanında çalkantılı ve krizlerle dolu bir önem geçiren Sarı Lacivertliler, adeta bu yıl da benzer bir kader yaşıyor.

Tarsus İdman Yurdu, Şanlıurfaspor beraberliği ve maç sonrası çıkan olaylar nedeniyle karıştı! Yönetim genel kurul kararı aldı!

“SPORTMENLİK DIŞI EYLEM VE FİİLLERİN BOZMASINA ASLA MÜSAADE EDİLEMEZ”

Kulüpten yapılan açıklamada, ilk olarak maçta yaşananlar eleştirilerek, “Kardeş Şanlıurfa Spor Kulübü ile yapılan sportmence geçen futbol karşılaşmasında yaşanılan olaylardan dolayı üzücü bir akşamdı. Yönetim Kurulumuza, oyuncularımıza, teknik ekibimize, masum sportmen taraftarlara, içi dolmayan mesnetsiz, haksız bir şekilde hiç kimse dil uzatamaz.

Doğru yolda yürüyen Tarsus İdman Yurdu ailesi ve teknik ekibe eğri insanların sportmenlik dışı eylem ve fiillerin bozmasına asla müsaade edilemez.

Sahalarda şiddetin terörize olmasına izin vermeyen başta Mersin İl Emniyet Müdürü'müze, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü'müze ve tüm polis teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyoruz” denildi.

 

SEÇİM 25 EKİM’DE

Kulüp daha sonra genel kurul kararı aldığını duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Bu itibarla; Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nün 26.09.2022 tarihli (oy birliği ile alınan) Yönetim Kurulu kararı ile Mersin Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü'nün 29.08.2008 onay tarihli anılan tüzüğün 8. maddesince gerek stat içi, gerekse stat dışı, sportmenliğe yakışmayan, yaşanılan üzücü durumlar neticesinde sahalarda, münferit de olsa yaşanılan şiddetin, kendi mutluluğu ve çıkar odaklı başka bir hedefi olmayan kişi ya da kişilerce 100 Yıllık Kulübümüze ve spor kamuoyuna daha fazla zarar vermemesi adına 18.10.2022 salı günü saat 17:00'de Tarsus Belediyesi Nikah Ve Toplantı Salonu'nda olağanüstü genel kurul kararı alınmış olup, ekseriyet temin edilemediği takdirde ikinci toplantı 25.10.2022 salı günü aynı yer ve aynı saatte yapılacaktır”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA