TARSUSLU TARAFTARLARDAN İLÇE SPOR MÜDÜRÜNE SUÇLAMA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUSLU TARAFTARLARDAN İLÇE SPOR MÜDÜRÜNE SUÇLAMA


 

Mersin İdman Yurdu Taraftarlar Derneği Şanlıurfa Spor maçında tribünde yaşanan olayların sorumlusu olarak önlem almadığını iddia ettikleri İlçe Spor Müdürü Mehmet Öztürk’ü suçladı.

Hasan Küçük

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup 6. Hafta karşılaşmasında Tarsus İdman Yurdu ile Şanlıurfaspor’un 1-1 berabere kaldığı karşılaşmaya taraftarlar arasında yaşanan ve koltukların havada uçuştuğu olaylar damga vurmuştu. Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği yaşanan olaylar sonrası bir açıklama yaptı.

Tarsus İdman Yurdus ile Şanlıurfaspor maçında hiç istemedikleri ve tasvip etmedikleri olayların meydana geldiğini ifade eden taraftarlar şunları kaydetti: “ Öncelikle belirtmek isteriz ki Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği olarak Şanlıurfaspor ile aramızda olan dostluğun zedelenmesini tasvip etmiyoruz! Olayların başlangıcında ve gelişmesinde sağduyu çağrımıza rağmen o an ki kargaşanın da verdiği etkiyle olaylar büyümüştür. Korsanlar Grubu olarak dostluk istendiğinde bize bir adım gelene 10 adım attığımızı daha önce deplasman yasağını olduğunda şehrimize gelen Şanlıurfaspor taraftarlarını kendi tribünlerimizde ağırlayıp öncesinde kahvaltı ikramında bulunarak gösterdiğimizi belirtiriz.

 

“TEK SUÇLU İLÇE GENÇLİK SPOR MÜDÜRLÜĞÜ “

Yıllardır İlçe Spor Müdürlüğü'ne deplasman tribünün maraton tribününden alınıp kale arkasına portatif tribün olarak yapılmasını rica ettik ve defalarca dilekçe verdik. İlçe Spor Müdürlüğünün vurdumduymaz tavrı ve kendi menfaatlerini koltuk çıkarlarının peşinden koşup bu konu da hiç bir adım atmamasını şiddetle kınıyoruz! Bu olayların yaşanmasında ve gelişmesinde ki tek suçlu İlçe Spor Müdürlüğünün önlem almamasıdır. Dün ki çıkan kavga da suçlunun tribünün emekçilerinden önce bu olaya defalarca söylememize rağmen önlem almayan İlçe Spor Müdürü Mehmet Öztürk olduğunu belirtiriz!  Olayların büyümesini engelleyen İlçe Emniyet Müdürüne, Spor Şube Müdürüne ve Tüm Polislerine teşekkürlerimizi sunuyoruz! Tarsus İdman Yurdu Taraftarlar Derneği olarak Şanlıurfaspor tribününde yaralanan arkadaşlarımıza ve kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz!.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA