SİLİFKE’DE IŞIK TÜNELİ ÖLÜME DAVETİYE ÇIKARIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLİFKE’DE IŞIK TÜNELİ ÖLÜME DAVETİYE ÇIKARIYOR!


 

Silifke’de Belediyesi’nin Göksu Irmağı kenarında inşa ettiği 24 Göksu Projesi kapsamında yapılan ışık tüneli ölüme davetiye çıkarıyor! Işık tüneline giren iki çocuk elektrik çarpması sonu tedavi altına alınırken, bölgedeki açıkta bırakılan elektrik kabloları da tehlike yaratıyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’un, vizyon projelerinden biri olarak hayata geçirilen 24 Göksu Projesi’ndeki ışık tüneli adeta ölüme davetiye çıkarıyor!

Atik Mahallesi Göksu Irmağı kenarında içerisinde emeklilerin faydalanacağı bir kıraathane ile birlikte aydınlatma sistemleri, oyun alanları, kafeteryalar, yürüme yolları, yeşil alanları bulunan proje kapsamında belediye bir de ışık tüneli, masa tenisi, oturma bankları ve kaykay pisti yaptı.

 

BELEDİYENİN IŞIK TÜNELİ İKİ ÇOCUĞUN ÖLÜM TÜNELİ OLUYORDU

Ancak 19 Ağustos 2022 günü memleketleri Silifke'ye tatile gelen ailenin 2,5 yaşındaki L.A. ve diğeri 20 yaşında olan A.A. isimli çocukları, ırmak kenarında belediye tarafından vatandaşların kullanımına sunulan ışık tüneline girdi. Ancak iki çocuğu da elektrik çarptı. Aile ve olay yerinde ki vatandaşların yardımı ile çocuklar Silifke Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Elektrik çarpması sonucu hastanede tedavi altına alınan çocuklardan 25 yaşındaki L.A’nın iki elinde birinci derece yanık oluştu. Çocuklar ertesi gün tedavilerinin tamamlanmasının ardından hastaneden taburcu edildi.

SORUŞTURMA AÇILDI, TÜNEL KAPATILDI

Aile şikayetçi olurken, güvenlik güçleri olay yerinde inceleme başlattı. Savcılık ise soruşturma açtı.

Yaşanan hadise sonrası belediye tarafından ışık tünelinin elektriğinin kapatıldığı görüldü. Ancak belediye tarafından kamuoyuna resmi bir açıklama yapılmadı. Aileye herhangi bir geçmiş olsun denmediği gibi iletişime dahi geçilmedi.

Olay sonrası yapılan incelemede, ışık tünelinin özensiz - kalitesiz yapıldığı, hemen her tarafında kabloların kopmuş, yanmış, uçlarının açıkta olduğu görüldü.

 

KÖPEKLERDE TEHLİKEDE

Öte yandan olayın gerçekleştiği Göksu Nehri kenarındaki "24 Saat Göksu Projesi" işi kapsam alanı içerisinde, açıkta bırakılan elektrik kabloları da dikkat çekti, Tehlike oluşturan kabloların üzerine yatmış, kabloları kemiren başıboş köpekler olduğu görüldü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA