Ordu MİY’e boyun eğdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ordu MİY’e boyun eğdi


 

Ordu’yu evinde 2-1 yenerek ligde 3’ncü galibiyetini alan Mersin İdman Yurdu 9 puan ile haftaya 3’ncü sırada girdi.

Haber Merkezi

 

TFF 3’ncü Lig 1’nci Grupta Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş, Ordu deplasmanından 3 puanla döndü. Ordu’da oynanan maçta 52 Orduspor maça hızlı başlasa da gününde olan Mersin İdman Yurdu ev sahibine gol atma fırsatı vermedi. Mersin ekibi ise daha kontrollü oyunu benimserken bulduğu gol fırsatlarını değerlendiremeyince ilk yarı 0-0 bitti.

İkinci yarıya daha istekli başlayan, önde oynayan Kırmızı Lacivertli ekip son haftalarda formda ismi Christofer ile 1-0 öne geçti. 57’nci dakika da takımını 1-0 öne geçiren Türk asıllı oyuncu Christofer tabelayı1-0 olarak değiştirdi. Ev sahibi Orduspor gol den sonra beraberlik golü için Mersin İdman Yurdu kalesinde daha çok görülmeye başladı.

75’nci dakika da Batuhan ile eşitliği yakaladı 1-1. Oyunun son bölümünde gelen gole şoka giren Mersin temsilcisi kısa sürede toparlanarak rakip kaleye yüklenmeye başladı. Maçın bitimine 5 dakika kala 85’nci dakikada bu defa sahneye Yusuf Yıldırım çıktı. Güzel bir gol atan Yusuf takımını 2-1 öne geçirdi. Ligde 3’ncü galibiyetini alan Mersin İdman Yurdu 9 puan ile haftaya 3’ncü sırada girdi.

 

Stat: Yeni Ordu

Hakemler: Yusuf Aydın, İlker Ayten, Kerem Candaş, Nurullah Kırbaş

52 Orduspor FK: Taha Ayan, Seydi Kayasoy (Mert Tunç dk.25), Samet Cantürk, Nazmi Candoğan, Erhan Karayer (Ahmet Bilgin dk.69), Abdullah Sezgin (Furkan Kütük dk.64), Sergen İlhan, Sefa Küpeli, Sefa Durmuş (Batuhan Aktaş dk.64), Nevzat Bilen (Veysel Sönmezsoy dk.69), Özgen Erdem

Yeni MİY: Sertaç Güzel, Özkan Zileli, Ömer Alper Tatlısu, Aslan Gök, Aziz Aksoy, Ferhan Evren (Metin Yüksel dk.68), Taygun Vurgun, Chris David (Ömer Önder dk.85), Volkan Okumak (Erdem Beytaş dk. 76), Yusuf Yıldırım, Umut Aydın (Abuzer Toplu dk.68)

Goller: Batuhan Aktaş dk.75 (52 Orduspor FK), Chris David dk. 57, Yusuf Yıldırım dk. 84 (Yeni MİY)

Sarı kartlar: Umut Aydın, Taygun Vurgun, Abuzer Toplu (Yeni MİY)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA