TİY, Şanlıurfaspor maçına kenetlendi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY, Şanlıurfaspor maçına kenetlendi


 

Haber Merkezi

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Tarsus  İdman Yurdu, Pazar günü  sahası ve seyircisi önünde konuk  edeceği Şanlıurfaspor maçına kenetlendi.

Geçen hafta oynanan 5. Hafta karşılaşmasında bu sezon ilk galibiyetini Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor karşısında alabilen sarı lacivertli ekip yarın Tarsus'ta yenilmezlik serisine sahip Şanlıurfaspor’u konuk edecek. Tarsus ekibi hırs ve mücadeleci ruhu ile Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor!

Kulüp  Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Arnavut  Belediyespor maçını kazanarak kötü  gidişata son verdiklerini belirtti. Bu maçta alınan galibiyetin değeri, önemi ve anlamının büyük olduğunun altını çizen Basın Sözcüsü Can, "Bu maç geride kaldı. Arnavutköy  Belediye Spor  galibiyetinde oyuncularımız karakterlerini ortaya koydular. Ligde ne yapabileceklerini gösterdiler  Her takımı yenecek güçte olduklarını rakiplerine hissettirdiler. Şimdi bu alınan galibiyetin özgüveni ve moralin ile Şanlıurfaspor'u konuk edeceğiz Zor bir maç. Taraftarlarımızın desteği, oyuncularımızın galibiyet inancı,  arzu ve isteğiyle Şanlıurfaspor maçını da kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Teknik ekip ve oyuncularımıza güveniyoruz" dedi.

Taraftarları ve sporseverleri Şanlıurfaspor maçına davet eden Can, yönetim, teknik ekip ve oyuncularla Şanlıurfaspor galibiyetine kenetlendik" dedi.

Tarsus İdman Yurdu Şanlıurfaspor karşılaşması Pazar günü saat 19.00’da oynanacak. Tarsus İdman Yurdu 5 haftanın geride kaldığı ligde 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1’de mağlubiyet aldı. Tarsus İdman Yurdu 5’nci haftaya 12’nci sırada 6 puanla girdi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA