Yeni MİY kent protokolüne ziyaretlerini sürdürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yeni MİY kent protokolüne ziyaretlerini sürdürüyor


 

Haber Merkezi

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu yönetimi kent protokolünü ziyaret etmeye devam ediyor. Kulüp Başkanı Metin Saltık, Basın Sözcüsü Halim Yiğit, Altyapı Sorumlusu Özmen Özkan ve Tesis Sorumlusu Mehmet Yüce Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe’yi ziyaret etti. Ziyaretlerde takımdaki son durum hakkında bilgi veren Başkan Saltık; ortak değerimiz ve 97 yıllık markamız Mersin İdman Yurdu efsanesi etrafında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlayarak şampiyonluğa ulaşmak ve özlenen eski günlere hep birlikte ulaşmak istediklerini belirtti.

Yapılan ziyaretlerde Başkan Saltık tarafından ziyaret edilen kişilere isimlerinin yazılı olduğu 33 numaralı formalar hediye edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA