Mezitli’de kırtasiye seti dağıtımı başladı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mezitli’de kırtasiye seti dağıtımı başladı


 

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediyesi, ‘eğitime destek’ projesi kapsamında ilçede bulunan öğrencilere kırtasiye seti dağıtmaya devam ediyor. 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasıyla ilkokul, ortaokul ve lise eğitimlerine başlayan öğrencilerin yüzlerini güldüren Mezitli Belediyesi, temel ihtiyaçlarını karşılama konusunda zorluk çeken ailelere destek oldu. Yardımseverlerin de desteğiyle kırtasiye seti dağıtımına yoğun ilgi gösteren veliler, seti alabilmek için Belediye Ana Hizmet Binasının arşiv katında uzun kuyruklar oluşturdu. Veliler; kalemlik, cetvel, boya gibi ürünleri belediye yetkililerinden teslim aldı.

 

EĞİTİME DESTEK GELECEĞE YATIRIMDIR

Projelerinde çocuklara ve eğitime özel önem verdiklerini dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, eğitime desteğin her geçen gün daha da artacağını belirtti. Başkan Tarhan, “Hayırsever Mezitli halkı ile birlikte eğitime destek kampanyası başlattık. Her konuda duyarlı olan Mezitli halkımız bu konuda daha fazla hassasiyet göstererek, desteklerini sundular. Eğitime ve çocuklarımıza yapılan yatırımın, gelecekte sağlıklı nesiller yetiştirilmesinde önemli bir rol oynadığını biliyoruz. Bu bilinçle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” diyerek, hayırsever Mezitli halkını kampanyaya desteğini sürdürmeye davet etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA