Öğrencilerden Tarsus Emniyetine ziyaret | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Öğrencilerden Tarsus Emniyetine ziyaret


 

Haber Merkezi

 

Tarsus'ta öğrenciler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Tarsus Bilge Koleji okul yönetimi ve öğrencileri Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Okulun Halkla İlişkiler Müdürü Özgül Özçelikçi ile birlikte 4 öğretmen ve 35 ilkokul öğrencisini ağırlayan Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli toplantı salonunda öğrencilerle bir araya geldi.        Yapılan ziyaret ile çok memnun olduklarını dile getirerek ve teşekkür ederek sözlerine başlayan İlçe Emniyet Müdürü Ali Garanlı “Burada bulunan çocuklarımız başta olmak üzere tüm çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni Eğitim-Öğretim yılı kutlu olsun, başarılarla geçen bir yıl olmasını temenni ederim. Polis abileriniz ile ablalarınız olarak her zaman sizlerin yanında olduğumuzu ve güvenli eğitim alabilmeniz için elimizden geleni yapacağımızı unutmayın” dedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından öğrencilere genel asayiş olayları, başta emniyet kemeri kullanımı olmak üzere trafik kuralları ile 112 ihbar sistemi ve diğer ihbar otomasyon sistemleri ile alakalı bilgilendirme yapılırken ziyaret, çocuklara çeşitli hediyeler ve ikramlar sonrasında fotoğraf çekimi ile sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA