HAYDİ TARSUS TRİBÜNE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAYDİ TARSUS TRİBÜNE


 

​​​​​​​Türkiye Kupasında şampiyon olan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, kupadaki rakibi Elazığ ile bu defa lig maçı için karşı karşıya geliyor. Öte andan müsabaka öncesi Tarsuslu Periler törenle kupalarına kavuşacak.

HEDİYE EROĞLU

 

Geçtiğimiz günlerde şampiyon olarak Türkiye Kupasını kazanan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, ligin ilk haftasında yarın parkeye inecek.

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde 2022-2023 Sezonu 24 Eylül’de oynanacak olan karşılaşmalar ile başlıyor. Ligde ilimizi temsil eden Tarsus ekibi, ilk hafta evinde Karabulut Elazığ Basketbol Kulübü ile karşılaşacak.

Tarsus Kapalı Spor Salonu’nda saat 14:00’de oynanacak karşılaşma öncesi kulüpten Tarsus halkına çağrı yapıldı: “Haydi Tarsus tribüne, takımını yalnız bırakma”.

 

REHAVET YOK, HEDEF KUPA!

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Koçu Mustafa Secerlioğlu, kupanın getirdiği sevince, sarhoşluğu kapılıp bir mağlubiyet almak istemediklerini bu nedenle de takımın normale dönek şampiyonluk hedefine kilitlendiğini söyledi.

“Lige kendi evimizde iyi bir galibiyetle başlamak istiyoruz” diyen Secerlioğlu, “İnşallah iyi bir galibiyetle sezona başlayacağız. Belediye başkanımız da maçımıza gelecek, maçtan önce burada bir kupa töreni olacak. Tarsus için federasyon kupası çok önemiydi. Çok olumlu dönüşler aldım. Hem mülkü erkan hem halkımızda çok olumlu tepkiler var. Tüm maçlarımızı dolu tribünlerde oynayacağımıza inanıyorum. Şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

 

ŞAMPİYON KUPASINA KAVUŞUYOR

Öte yandan Eskişehir’in ev sahipliğinde 13-19 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Kadınlar Federasyon Kupası finalinde Elazığ İl Özel İdare’yi 54-51’lik skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Tarsus için kupa töreni düzenlenecek.

Lig maçı öncesinde saat 13:00’te düzenlenecek kupa törenine katılımın büyük olması bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA