Mersinli genç sanatçı iki ödül birden kazandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinli genç sanatçı iki ödül birden kazandı


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Devlet Konservatuvarı Nefesli ve Vurma Çalgılar Trombon Ana Sanat Dalı eğitmeni Öğr. Gör. Murat Atalayer’in öğrencilerinden Cem Tuncay Altunay, her yıl Londra 'da düzenlenen farklı iki uluslararası müzik yarışmalarında ikincilik ve üçüncülük ödüllerini kazandı.

Cem Tuncay Altunay, dünyanın her yerinden farklı yaş ve enstrüman kategorilerinde müzisyenlerin her yıl klasik müzik alanında yeteneklerini sergiledikleri ve online olarak düzenlenen Londra Uluslararası Müzik Yarışmasında 'Genç Sanatçı' kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü. Genç sanatçı ayrıca yine her yıl Londra'da piyano, yaylı çalgılar, nefesli çalgılar, oda müziği ve vokal dallarında online olarak düzenlenen ve bu yıl 2 ila 10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen "Medici İnternational Music Competition"da da kendi kategorisinde üçüncülük ödülünü almayı başardı.

Bu iki önemli organizasyonda ülkemizi ve MEÜ’yü başarıyla temsil eden öğrenci Cem Tuncay Altunay'ı ve eğitmeni MEÜ Devlet Konservatuvarı Nefesli ve Vurma Çalgılar Trombon Ana Sanat Dalı eğitmeni H. Murat Atalayer’e tebrik yağdı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA