TİY’den iş dünyasına çıkarma | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’den iş dünyasına çıkarma


 

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası yönetimlerini ziyaret etti.

Hediye Eroğlu

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası yönetimlerini ziyaret etti.

TİY Başkanı Hakan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Osman Polat, Hakan Canan Can, Aydın Polat, Hüseyin Kaplan ve Harun Talaş Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Ruhi Koçak’ı ziyaret etti. Kulübün 100. yılında menfaatleri ve çıkarları doğrultusunda neler yapılacağı ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Hasan Ruhi Koçak takımın yanında olduklarını ve cumhuriyet ile yaşın olan takımın bu sene hak ettiği şampiyonluğa ulaşmasını tüm içtenliği ile arzu ettiğini ve takıma tribünde de destek vereceğini dile getirdi.

Tarsus yönetimi daha sonra Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya’yı ziyaret etti. Kulübün menfaatleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette Murat Kaya, 100. yılında takımın yanında olduklarını ve en kısa sürede tribünden takımımıza destek vereceğini, Cumhuriyet ile yaşıt takımımızın bu sene şampiyon olup bir üst lige çıkmasını da gönülden istediğini dile getirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA