İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurulu Toplantısı yapıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurulu Toplantısı yapıldı


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurulu (İİMEK) Eylül 2022 dönemi olağan toplantısı yapıldı.

Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü ve aynı zamanda İİMEK Yürütme Kurulu Başkanı olan Mustafa Kutlu

ve  yürütme kurulu üyeleri; Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Genel Sekreteri Abdulkadir Dölek, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Genel Sekreteri Cevdet Tekbaş, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Abdulvahap Korkmaz, T.C. Çukurova Kalkınma Ajansı Mersin Yatırım ve Destek Ofisi Koordinatörü Mesut Özcan, ile Mersin Çalışma ve İş Kurumu’nu temsilen İl Müdür Yardımcısı Ercan Gön ve İşgücü Piyasası İzleme ve Değerlendirme Servisi Şefi Emrah Çakar katıldı.

Kurul Başkanı Mustafa Kutlu,  toplanan kurulun genel amaçları anlattıktan sonra gündeme gündeme, Mersin Valiliği himayelerinde Mersin Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) koordinasyonunda gerçekleşecek olan ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mersin Üniversitesi, Tarsus Üniversitesi, Çağ Üniversitesi, Toros Üniversitesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Deniz Ticaret Odası, Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Mersin Serbest Bölge Müdürlüğü (MESBAŞ), Mersin KOSGEB İl Müdürlüğü, T.C. Çukurova Kalkınma Ajansı, Profesyonel İnsan Kaynakları Platformu ortaklıkları ile 22-23 Kasım 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan Mersin 2. Sanal İstihdam Fuarını aldı. Ayrıca İstihdam Sahası Bilgilendirme Rehberi konularındaki yapılan çalışmaları da gündeme taşıyarak kurul üyelerine yapılan sunum ile fuar için etkin katılım ve sürecin verimliliği ve İstihdam Sahası Bilgilendirme Rehberi hakkında görüş talep etti. Toplantı, kurul üyelerinin etkin katılımları ile görüş ve önerilerinin çalışılmak üzere kayıt altına alınması ile son buldu. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA