Akdeniz Belediyesi’nde İş Kulübü Faaliyetleri İşbirliği Protokolü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz Belediyesi’nde İş Kulübü Faaliyetleri İşbirliği Protokolü


 

Akdeniz Belediyesi ile Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) arasında İş Kulübü faaliyetleri işbirliği protokolü imzalandı.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile İŞKUR Mersin İl Müdürü Mustafa Kutlu arasında, ‘İş Kulübü Faaliyetleri İşbirliği Protokolü’ imzalandı. Akdeniz Belediyesi tarafından düzenlenen kurslara katılan kursiyerler ile kursiyer adaylarının mesleki belgelendirme sürecini kapsayan protokol ile İŞKUR’un iş danışmanlık hizmetleri ve diğer hizmetleri, iki kurum arasında işbirliği içinde yürütülecek.

İmzalanan protokol kapsamında belirtilen iş ve meslek danışmanlığı hizmetleri; Akdeniz Belediyesi tarafından düzenlenen ve vatandaşların katıldığı farklı alanlarda düzenlenen kurslara katılan kursiyerleri ve kursiyer adayları ile mesleki belgelendirme sürecine katılacak bireyleri kapsayacak.

Protokol ile Akdeniz Belediyesi tarafından düzenlenen mesleki ve eğitim kurslarına katılan kursiyer vatandaşlara yönelik olarak; Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün (İŞKUR) işsiz bireylere yönelik bireysel ve grup iş danışmanlığı hizmetleri ile belediye tarafından mesleki eğitime yönelik diğer faaliyetler de İŞKUR’un diğer tüm kurumsal hizmetleri işbirliği halinde yürütülecek.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, geçmiş protokoller çerçevesinde yapılan işbirlikleri ile fayda sağlayan kursiyerlerin memnuniyeti ile yeni çalışmalara devam edeceklerini, kursiyerlere verilecek kazanımlardan ve Mersin İŞKUR ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. İş Kur İl Müdürü Mustafa Kutlu ise Mersin’e sunulan hizmetlerin devam edeceği ve özellikle mesleki eğitime yönelik yapılan çalışmalarla istihdama katkı sunan tüm paydaşlara İŞKUR olarak katkı sağlamak önde gelen hedeflerinden olduğunu belirtti.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA