Müdür Koca ilçe Milli Eğitim Müdürleri ile buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Müdür Koca ilçe Milli Eğitim Müdürleri ile buluştu


 

Haber Merkezi

 

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, 13 ilçenin Milli Eğitim Müdürleriyle 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında yapılacak çalışmalar, Bakanlığın vizyonu, sürdürülen projeler ve etkinlikler ile ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.

Milli Eğitim Bakanlığının 2022-2023 Eğitim Öğretim vizyonunun ele alındığı toplantıda il ve ilçelerde yürütülen ve planlanan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Koca "Biz Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm ilçelerimizle, tüm birimlerimizle, tüm okullarımızla büyük bir aileyiz. Yaptığımız tüm çalışmalar Bakanlığımızın ilkeleri doğrultusunda çocuklarımızın geleceği içindir. Her zaman birlik içinde, dirlik içinde hareket edecek, tüm meslektaşlarımızla birlikte ilim ve irfan geleneğimize uygun nesiller yetiştireceğiz. Sizlerden isteğimiz sağlam bir koordinasyonla, sağlıklı iletişim kurarak, eğitimde fırsat eşitliğini ön plana alarak çalışmalarınızı yürütmenizdir.  Bu konuda hepimize büyük görevler düşmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılımızın tüm eğitim camiamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA