Meteorolojiden yağış uyarısı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Meteorolojiden yağış uyarısı


 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarından itibaren Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarından itibaren Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.
Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, 22 Eylül 2022 Perşembe günü öğle saatlerinden sonra Doğu Akdeniz’de görülecek sağanak ve gök gürültülü yağışların Osmaniye çevreleri, Adana’nın kuzey ve doğusu, Mersin’in doğusunun iç kesimleri, Kahramanmaraş’ın batısı ile Hatay’ın kıyı kesimlerinde yerel kuvvetli (30-60 kg/m2) olması bekleniyor.
Kuvvetli yağışların oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, su baskını, sel, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Mersin Valiliği de yaptığı açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın 22.09.2022 ve 23.09.2022 günlerinde Doğu Akdeniz’de görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, Mersin’in doğusu (Tarsus, Çamlıyayla, Toroslar) yerel kuvvetli (30-60 kg/m2) olması beklendiğinden; ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA