Kalbine yenik düştü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kalbine yenik düştü


 

Tatil için gittiği memleketi Kayseri’de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Mersin’de görevli polis memuru Levent Satış için Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru 46 yaşındaki Levent Satış, yıllık iznini geçirmek için memleketi Kayseri'ye geldi. Dün Kayseri Hunat Camii'nde kalp krizi geçiren polis memuru Satış, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Merhum polis memuru Levent Satış için Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene, Vali Yardımcısı Abdullah Kalkan, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, il emniyet müdür yardımcıları, polisler ve merhum Satış'ın yakınları katıldı. Satış'ın yakınları da törende gözyaşlarına boğuldu.

Merhum Polis Memuru Levent Satış'ın cenazesi, Hulusi Akar Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA