GERİ SAYIM BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GERİ SAYIM BAŞLADI


 

​​​​​​​Mehmet Sor Mersin Süper Amatör Ligi, 23 Eylül’de Akdeniz Belediyespor ile Toroslar Belediyespor oynayacağı maçla start alacak.

Barış Çoban

 

Mersin Süper Amatör Liginde geri sayım başladı. Bu sezon Mehmet Sor sezonu olarak oynanacak lig 23 Eylül’de başlayacak. 21 takımdan oluşan lig A ve B grubu olarak 2 grupta mücadele edilecek. Ligin açılış maçı Akdeniz Belediyespor ile Toroslar Belediyespor oynayacağı maçla start alacak. Lige şampiyonluk parolası ile başlayacak olan ekipler arasında Tarsusspor, Silifke İdman Yurdu, Erdemli Limonspor, Mersin FK ve Akdeniz Belediyespor rakiplerinden bir adım öne çıkıyor. Takımların yaptığı transferler ve bütçeleri incelendiğinde Süper Amatör lig alttakiler ve üsttekiler olarak ikiye ayrılıyor. İşte takımların lig öncesi son durumu.

 

TARSUSSPOR

Tarsus temsilcisi Tarususpor yeni bir oluşuma girdi. Tarsus’ta ki yetenekli gençleri bünyesinde toplayan Sarı Lacivertli ekip , dış transferde tecrübeli isimleri kadrosuna katarak genç oyucularla uyum içinde yeni sezona hazırlanıyorlar. 10 yeni oyuncu kadrosuna katan Tarsus ekibi tecrübeli ve yetenekli gençlerden oluşan Tarsusspor ligde favori ekiplerin başında geliyor.

 

SİLİFKE İDMAN YURDU

Kadrosunda sadece Silifke’de yetişen, Silifkeli futbolculardan oluşan bir kadro ile yeni sezona hazırlanıyor. Dışardan hiçbir oyuncu almayan Silifke temsilcisi ligde hedef olarak şampiyonluğu gösterdi. Kısa süre içinde Silifke’nin en güçlü takımı kurmak için yola çıkan yönetim şampiyonluk için maddi manevi her şeyi yapacaklarını , hiçbir masraftan kaçınmayacakları öğrenildi.

 

ERDEMLİ LİMONSPOR

Sezonu ilk açan ekiplerin başında gelen Erdemli Limonspor yaptıkları transferlerle en çok merak edilen kulüp olarak öne çıkıyor. Dış transferde 12 yeni oyuncu ile anlaşan  lige iddialı olarak başlayacak. Tarihinde ilk defa Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Limonspor spor kamuoyu tarafından şampiyonluğa yakın takımların başında geliyor.

 

MERSİN FK

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligden düşerek Süper Amatör Lige gelen Mersin FK sessiz ve derinden geliyor. Hazırlılara geç başlamasına rağmen güçlü ve derin bir kadro kurması beklenen Mavi Beyazlı ekip zirveye oynaması kesin gözüyle bakılıyor.

 

AKDENİZ BELEDİYESPOR

Her dönem alt yapısı ile öne çıkan Akdeniz Belediyespor bu sezonda yetenekli gençleri ile söz ettirecek gibi duruyor.  Alt yapıdan yetişen oyuncu grubu ile ilk idmanlara başlayan ekip dış transferde şuana kadar 3 oyuncu kadrosuna kattı. Ligin açılış maçına çıkacak olan Mavi Beyazlı ekip ilk hafta Toroslar Belediyespor ile lige merhaba diyecek.

 

LİGE TUTUNMAYA ÇALIŞACAKLAR

Şampiyonluk yarışı kadar ligde kalma yarışı da bu sezon farklı olacak. Her gruptan 2 takımın küme düşecek olması alt tarafta ki yarışa ayrı bir boyut kazandıracak. Lige tutunma mücadelesi vermesi düşünülen ekiplerin bir çoğu gençlik kulüpleri olması ise ayrı bir tartışma olarak gündemde ki yerini koruyacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA