Öğretmenler Tarsus’u anlattı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Öğretmenler Tarsus’u anlattı


 

Mersin'in Tarsus ilçesinde görev yapan 22 öğretmen tarafından hazırlanan ve 24 hikayeden oluşan 'Öykülerle Tarsus' kitabı, Anadolu'nun medeniyet merkezi olan ilçenin tanıtımına katkı sağlıyor.

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin ile 'Öykülerle Tarsus' kitabı yazarı 4 öğretmen, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'yı ziyaret etti. Kitapta emeği geçenleri tebrik eden Koca, "Ülkemizin medeniyet merkezlerinden kadim bir kültüre sahip Tarsus'u, değerli öyküleriyle anlatan çok kıymetli öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Meslektaşlarımız sayesinde öğretmenliğin ne kadar kutsal ve özverili bir meslek olduğunu bir kez daha görmüş olduk" dedi.

'Öykülerle Tarsus' kitabının, Tarsus kültürü ve medeniyetiyle alakalı birbirinden güzel 24 hikaye ile bu güzel coğrafyanın çocuklara, gençlere ve ilçeyi gören veya görmek isteyen herkese yansıması olduğu ifade edildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA