Mersin polisi muhtarlarla toplantı yaptı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin polisi muhtarlarla toplantı yaptı


 

Haber Merkezi

 

Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü Osmaniye Şehit Burak Yıldız Polis Merkezi Amirliği sorumluluk alanında bulunan mahalle muhtarları ile halkının istek, öneri ve talepleri ile ilgili toplantı yapıldı.

Toplantıda konuşan Toroslar İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla teşkilatın 7 gün 24 saat görevinin başında olduğunu, mahallede meydana gelen her türlü sorun ile ilgili 112 Acil Çağrı Merkezini ve ilgili birimleri arayabileceklerini, görevli ekiplerimizin her zaman vatandaşların hizmetinde olduğunu söyledi. Tüm muhtarlar sıra ile söz alarak vatandaşların bölgelerindeki parklara kamera sistemi, okul önleri ve yaya trafiğinin yoğun olduğu yerlere hız kesici çakılı kasis ve trafik levhalarının konulmasını istediklerini bildirdi. Muhtarların istek, öneri ve talepleri alınarak ilgili kurumlara ve birimlere yazılı şekilde bildirilmesi için çalışmalara başlandı. .


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA