ŞAMPİYON TARSUS KUPA TARSUS’UN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYON TARSUS KUPA TARSUS’UN


 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarının kozlarını paylaştığı Federasyon Kupasını Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı kazandı.

HEDİYE EROĞLU

Bu sezon güçlü bir kadro oluşturan Tarsus Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde, Federasyon Kupasını kazanan takım oldu.

Koç Mustafa Secerlioğlu yönetiminde ki Sarı Lacivertliler final maçında Elazığ İl Özel İdare Basketbol Takımını kıran kırana geçen maçta 51-54 yenerek mutlu sona ulaştı.

 

Eskişehir’in ev sahipliğinde 13-19 Eylül 2022 tarihleri arasında organize edilen Kadınlar Federasyon Kupası’nda favori gösterilen Tarsus ekibi, ilk olarak Alanya Belediyesini 100- 69'luk farklı bir skorla rahat geçti.

İkinci olarak karşılaştığı HDI Sigorta Yalova Vip takımını da 88-55 mağlup eden Tarsuslu Periler, 3’üncü maçında İzmit Belediyesini 78 -68 geçerek 3'te 3 yaptı.

Bunun sonucunda çeyrek final oynayan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol takımı Elazığ Basketbol takımını 84-68 mağlup ederek yarı final oynama hakkı kazandı. Tarsus Belediyespor Kadın Basketbol Takımı yarı finalde de Kırklareli Basketbol ile karşılaştı. Bu maçtan da 71 - 90 galip ayrılan Sarı Lacivertli periler, final oynamaya hak kazandı.

Yarı finalde Boğaziçi Basketbol'u eleyen Elazığ İl Özel İdareyle final oynamaya hak kazanan Tarsus ekibi finalde baştan sona üstünlük sağladığı çeyreklerin sonuncusunda 54-51’lik skorla kazanan taraf oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA