​​​​​​​TARSUS’TA KEYİFLER YERİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

​​​​​​​TARSUS’TA KEYİFLER YERİNDE


 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 3 beraberlik 1 mağlubiyetin ardından galibiyetle 5. Haftada Arnavutköy karşısında 90+2’de tanışan Tarsus İdman Yurdu’nda keyifler yerine geldi.

Hasan Küçük

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta Tarsus İdman Yurdu galibiyetle 5. haftada  tanıştı. Tarsus ekibi Artun Akçakın’ın 90-+2’de attığı golle sezonun ilk galibiyetini alırken puanını 6'ya çıkararak 12. sıraya yükseldi. Haftalar sonra gelen galibiyette golün sahibi olan Artun Akçakın, "Haftalar sonra gelen galibiyet nedeniyle çok mutlu olduklarını söyledi. Golün kendisine nasip olması nedeniyle ayrıca mutluyu olduğunu ifade eden Akçakın, "Hem takım olarak hem kendi adıma ihtiyacımız vardı.Takım arkadaşlarımın yüreğine ayağına sağlık. Oynayan oynayamayan herkesin ayağına sağlık. Camia olarak şehir olarak bizim buna çok ihtiyacımız vardı" dedi.

"ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Daha önce oynadıkları 4 maçta 3 puanı daha fazla kendilerinin hak ettiğini anlatan Akçakın, "Çünkü iyi mücadele ediyorduk. Hiçbir maçta mücadele etmemezlik yapmadık. Kötü bir oyun sergilemedik. Nasip olmadı. Bu maçta bunu kırdık. Gölümüzü attık. Maçımızı kazanmayı bildik. Gerçekten Tarsus olarak çok ihtiyacımız vardı. Şimdi Pazar günü çok önemli bir Şanlıurfaspor maçımız var. Bu maçın üzerine bunu da kazanacağımıza inanıyorum. Bütün taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz. Geçen seneki o play-off'lardaki birlik dirliği pazar günkü Şanlıurfaspor maçında başlatalım. Taraftarlarımızın desteği ile sezon sonunda inşallah şampiyon olacağız" şeklinde konuştu.

   


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA