Feray Şahin ölümünün 5. yıl dönümünde mezarı başında anıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Feray Şahin ölümünün 5. yıl dönümünde mezarı başında anıldı


 

Mersin’de 19 Eylül 2017 tarihinde öldürülen üniversite son sınıf öğrencisi Feray Şahin (23), ölümünün 5. yıl dönümünde Gaziantep'teki mezarı başında anıldı.

5 yıldır kızlarının mezarına gelerek gözyaşı döken aile, bu yıl da kızlarını mezarı başında andı. Açıklamalarda bulunan Aysel Şahin, “Feray benim sırdaşımdı, evimin gülü, çiçeğiydi. Her şeyini benimle paylaşır, insanları seven cıvıl cıvıl bir kızdı. Onun ölümü bizim hayatımızı alt üst etti. Sağlığımız bozuldu, huzurumuz kaçtı. İlaçlarla ayakta durabiliyoruz” dedi.

 

” FERAY EVİMİZİN TEK KIZIYDI, ÜNİVERSİTE SON SINIFTA OKUYORDU”

Acılarını bir kenara bırakarak adalet peşinde koştuklarını ifade eden baba Gazeteci Bekir Şahin ise, “Kızımız 19 Eylül 2017 tarihinde Mersin'de o sırada polis olan Fatih Burak Aykul tarafından katledildi. Feray evimizin tek kızıydı, üniversite son sınıfta okuyordu. Suçsuz, savunmasız, insanları, hayatı, doğayı, çocukları seven, yardımsever, iyilik meleği, hayat dolu bir kızdı. Ama böyle güzel bir insanı hayatımızda hiç görmediğimiz, tanımadığımız, bizim ve kızımızın çevresinde hiç kimsenin tanımadığı katil bilerek katletti. Delillerin birçoğunu yok etti, cinayetten sonra ellerini yıkayarak iz kaybettirdi, deliller eksik toplandı. Bunların hiçbiri sorgulanmadı, soruşturulmadı. Adli tıp raporu dikkate alınmadı. Hakkında müebbet hapis cezasıyla dava açılan katil, 5 yıl 3 ay gibi komik bir cezayla salıverildi. Gencecik kızın katili sokakta geziyor. Dosyamız 2019’un mart ayından bu yana Yargıtay'da bekliyor. Biz acımızı bir kenara bıraktık, adalet peşinde koşuyoruz. Yani suçsuz savunmasız gencecik bir kızı öldürmenin cezası 5 yıl 3 ay gibi bir ceza olamaz” şeklinde konuştu.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA