GorgeousBurger’den muhteşem açılış | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GorgeousBurger’den muhteşem açılış


 

Özel sosları ve kendine has el yapımı hamburger ekmeği ile benzersiz bir lezzet sunan yeni nesil hamburgerci GorgeousBurger, Mersin’in Yenişehir ilçesi 2. Çevreyolu üzerinde muhteşem bir açılışla kapılarını burger severlere açtı. Açılışa ekonomi ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.

Gizem Ekici

 

2. çevreyolu üzerinde Yasemin Gurme’nin yanında açılan, Halil Yıldızer, Dursun Sel ve Ferdi Tosunlar’ın işletmeciliğini yaptığı GorgeousBurger’in açılışı ekonomi ve siyaset dünyasının yanı sıra birçok ismi bir araya getirdi.

 

MERSİNLİLER YENİ BİR LEZZET TADACAK

Açılış öncesi gazetemize kısa bir açıklama yapan genç işletmeci Halil Yıldızer, “Mersin’e gurme konusunda yeni bir soluk kazandırıyoruz. Özel olarak yaptığımız soslar, kendi el yapımı hamburger ekmeğimiz ve hamburgerimizle Mersinlilerin hizmetine girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Mersin’de çok farklı bir konsept deneyerek hem çocuklarımız için oyun alanları hem de salonumuz içerisinde bulunan gurme market sayesinde yetişkinlerin güzel vakit geçireceği bir konsept hazırladık. Üç genç girişimci olarak açılışını yapacağımız GorgeousBurger olarak hem Mersin ekonomisine destek hem de Mersinlilere yeni bir lezzet tatmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran başta Toroslar Belediye Başkanımız sayın Atsız Afşın Yılmaz beyefendiye, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız sayın Ayhan Kızıltan beyefendi ye ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

BAŞKAN YILMAZ: “İŞLETMEYİ ÇOK BEĞENDİM”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hamit İzol, Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcısı Onur Gümüştok’un çelenk gönderdiği açılışa Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan katıldı. GorgeousBurger’in açılış kurdelesini Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ve MTSO Başkanı Kızıltan keserek işletme hizmete açıldı. Açılışın ardından işletmeyi gezen Başkan Yılmaz, işletmeyi çok beğendiğini belirterek, “Esnafımızla birlikte güçlüyüz. Mersin’e kazandırılan bu yeni işletmemizin hayırlı olmasını ve bol kazançlar elde etmesini diliyorum. Gerçekten nezih ve güzel bir işletme açmışlar. Genç işletmecilerimizden Halil kardeşime böylesi güzel ve nezih bir işletmeyi Mersin ekonomisine kazandırdığı için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA