YÖNETİM KAHRAMANLI’YI ZİYARET ETTİ, TARAFTAR TRİBÜNDEN ÇEKİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YÖNETİM KAHRAMANLI’YI ZİYARET ETTİ, TARAFTAR TRİBÜNDEN ÇEKİLDİ


 

​​​​​​​TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu yönetiminin Mersin İdman Yurdu Kulüp eski Başkanı Ali Kahramanlı’yı ziyaret etmesi taraftarları ayağa kaldırdı. Taraftarlar Çatalca maçında tribünde yer almayacaklarını duyurdu.

Hasan Küçük

 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu'nda kulüp yönetimi kent protokolü, sivil toplum kuruluşları ve iş insanlarını ziyareti  kapsamında Mersin İdman Yurdu eski Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı'yı da ziyaret etti. Cuma günü gerçekleşen Ali Kahramanlı  ziyaretine taraftarlar tepki gösterdi. Mersin İdman Yurdu'nun bu hale gelmesinde sorumlu tuttukları Ali Kahramanlı'ya yapılan ziyaret sonrası taraftarlar Çatalca maçında tribünde olmama kararı aldı.

"KULÜBE ZARAR VEREN KİŞİLERİN ZİYARETİ BİZLERİ ÜZDÜ"

Kırmızı Şeytanlar Taraftar grubu sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi. "Şeytanlar Grubu olarak son yaşanan olayları şaşkınlıkla takip etmekteyiz. Öncelikle kulüp başkanımız Metin Saltık ve yönetim kurulunun sivil toplum örgütlerini, iş insanlarını, şehrin önde gelenlerine yaptığı ziyaretleri doğru buluyoruz. Kulüp başkanımızın iyi niyetini görmezden gelmek grubumuza yakışmayacaktır. Fakat geçmişte Mersin İdman Yurdu'muza zarar veren bazı şahısların ziyaret edilip kırmızı lacivertli asil formanın hediye edilmesi bizleri derinden üzmüştür. Başkanımız ve yönetim üyeleri geçmişte yaşanan olayları ayrıntısına kadar bilemeyebilir fakat grup liderlerimize danışıp olaylar hakkında bilgi alabilirlerdi. Bizleri üzen bir diğer konu ise eleştiriye açık olunmamasıdır. Taraftarlarımız haklı olarak tepkisini resmi sayfadaki malum gönderiye yaptılar ama yorumlar kapatılarak adeta sansür uygulanarak taraftarlarımızın yorum yapmasına izin verilmedi.

"TARAFTARLA İLETİŞİM KOPUKLUĞU YAŞANIYOR"

Şeytanlar Grubu bu şehrin en büyük sivil toplum örgütüdür, takımımızın en büyük itici gücüdür. Bu şehirde her zaman söz sahibidir. Yönetimin yaptığı bazı hamlelerde taraftar ile maalesef iletişim kopukluğu yaşanmaktadır. Birlik beraberlik olmamız gereken, şehrimizi ayağa kaldırmamız gereken bu önemli günlerde bu tarz olayların yaşanması hepimizin zararınadır. Halihazırda önümüzde birtakım engeller varken bir de kendi kendimize engeller yaratmak köklü camiamıza yakışmayacaktır. Bu yüzden yapıcı eleştirilerimizin yerine ulaşmasını ve bir an önce gerekli adımların atılmasını temenni ediyoruz. Tepki olarak alt oluşumlarımız UltrasMersin, Yeraltı Tayfa, Genç Şeytanlar, Soli Tayfa, Yeni Mahalle , Bahçe Mahalle ,Yeni Pazar , Mersin Defend, Erdemli ve Toroslar tayfalarımızın Çatalca maçında tribünde olmama kararlarını destekliyor, topyekün Şeytanlar Grubu olarak bu hafta tribünde yer almayacağımızın bilinmesini istiyoruz."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA