Mersin’e geliyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’e geliyor


 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir kez daha Mersin’e geliyor. Burhanettin Kocamaz’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Mersin’i Kalkındırma ve Dayanışma Derneği (MEKAD) etkinliğine katılacak olan Meral Akşener, 24 Eylül’de Mersin’de olacak.

HEDİYE EROĞLU

 

Kurulduğu 25 Ekim 2017 tarihinden buyana Mersin’de önemli bir ivme kazanan İYİ Parti’nin Mersin ilgisi her geçen gün artıyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hem kendi partisi hem de CHP’nin çeşitli etkinliklerine katılmak için sık sı Mersin’i ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Akşener bir kez daha Mersin’e geliyor.

 

KADINLAR İÇİN GELİYOR

İYİ Parti Genel İdare Kurul Üyesi olan partinin Mersin’deki ağır toplarından ve genel başkanın kurmayları arasına yer alan Burhanettin Kocamaz’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Mersin’i Kalkındırma ve Dayanışma Derneği (MEKAD) etkinliğine katılacak olan Meral Akşener, 24 Eylül’de Mersin’de olacak.

Akşener, MEKAD’ın Türkiye’de ilk kez sahneleyeceği, Türk kadınının tarihsel sürecini müzikal olarak anlatan, ‘Ben Kadınım , Umudun Adıyım’ isimli müzik ,dans ve anlatının yer aldığı programa katılacak.

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde 24 Eylül 2022 tarihinde saat 18:00’de başlayacak programa onur konuğu olarak katılacağı açıklanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ilginin büyük olması bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA