Mut gençlik merkezi açılıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mut gençlik merkezi açılıyor


 

Haber Merkezi

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Mersin’in Mut İlçesine kazandırılan, Mut Gençlik Merkezi’nde hazırlıklar tamamlandı.

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Şube müdürleri Cafer Bozkurt ve Emel Eray ile birlikte yapılan son hazırlık çalışmalarını yerinde inceleyerek Mut Gençlik ve spor ilçe müdürü Muhammet Senemli’den bilgi aldı.

Yaptığı incelemelerin ardından gençlik merkezi çalışanları ile bir toplantı gerçekleştiren Demir, Gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak alanlarında uzman eğitmenler gözetiminde sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirmek, çeşitli aktivitelerle sosyal beceriler kazanabilmelerini sağlamak, tarihi kültürel geziler, gençlik kampları ve sportif faaliyetlerle onların hayallerine yön vermek olduğunu belirterek şunları söyledi; “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Mut İlçemize kazandırdığımız, içerisinde oyun salonu, etüd merkezi, müzik atölyesi ve bilgisayar odasının yanı sıra portatif yüzme havuzu, halı saha, tenis kortları, basketbol ve voleybol gibi açık spor alanlarını da bünyesinde barındıran Mut Gençlik Merkezimizde hazırlıklarımızı tamamladık. 20 Eylül 2022 Salı günü saat 11.00’da Mersin Valimiz Sayın Ali Hamza Pehlivan’ın teşrifleri ve il protokolümüzün katılımlarıyla Mutluların hizmetine sunulacak Mut Gençlik Merkezimizin açılışına tüm halkımızı davet ediyoruz.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA