Saltık’tan ‘aile takımı’ tepkisi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Saltık’tan ‘aile takımı’ tepkisi


 

Haber Merkezi

 

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. Kulüp Başkanı Metin Saltık, katıldığı bir televizyon programında; Teknik Direktör Ersin Aka, Gökcan Gelmen transferindeki sorunların perde arkası ve yeni storenin açılması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kulübün Saltık ailesinin olduğu söylentilerine değinen Başkan Saltık, “Biz bu söylentilere kulak assaydık şu anda Mersin İdman Yurdu olamazdık. Bunu söyleyenler; yıllardır Mersin İdman Yurdu’nun sırtından nemalananlar, takımın ismini kullananlar, görünüşte MİY sevdalısı olduğunu lanse edip ama geri planda kulüpten nemalanan insanlardır. Kimin ne dediği önemli değil. Doğru bir tanedir. Eğer biz doğruları başarabilirsek, Ali’nin Veli’nin ne dediği çok önemli değil. Neticeye bakarız. Şu anda kulübümüz yeşil sahalara 2 buçuk milyon şehrin yok olmuş futbol tutkusunu yeşertmek için çıkıyor mu? Biz buna bakarız” dedi.

 

“GEÇ BAŞLADIK AMA İYİ BİR KADRO KURDUK”

Ağrı deplasmanı da değerlendiren Saltık, “Sezon olarak belki geç başladık ama iyi bir kadro kurduk. Takımdaki oyuncularımız yeni oldukları için henüz birbirlerine alışamadılar ve kenetlenemediler. Son günde de iki transfer yaptık. Özlenen günleri yeniden yaşayacağımızdan şüphemiz yok” şeklinde konuştu.

Teknik direktör Ersin Aka ile yönetim arasında iyi bir frekans yakaladıklarını ifade eden Saltık, “Öz eleştiri yapabiliyoruz. Artı eksi yanlarımızı konuşabiliyoruz. Ben bu hocamızla yolun sonuna gideceğimize inanıyorum. Egosu ve kibri yok. Oyuncularla çok güzel iletişim kuruyor ve onları kırmadan eksiklerini söyleyebiliyor. Ekibiyle birlikte gece 1-2’lere kadar çalışıyor. Ben Ersin Aka ile şampiyonluğa gideceğimize yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Bu sezon MİY isminin ağırlığı olmasaydı sahaya sadece Mersinli futbolcular ile çıkacağını belirten Saltık, “MİY isminin ağırlığını düşününce bunun zor olduğunu düşündük ve ligin en iyi oyuncularını transfer ettik. Bu da bize maliyetli oldu” dedi.

 

STORE AÇILIYOR

Store çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Saltık, “Forum’daki eski storenin kuzeyinde yer alan meydanda storemizi açacağız. Bir tane de seyyar düşünüyoruz. Maç günleri stadyumun önünde diğer günlerde şehrin her yerini gezerek forma satabilecek bir seyyar olacak. Böylece taraftarların şehrin her yerinde bizleri görmesini sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Saltık, 15-20 gün içinde bir Genel Kurul yapacaklarını ve yönetimde değişikliklerin gerçekleşeceğini söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA