Gülnar’da yol yapım ve bakım çalışmaları sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gülnar’da yol yapım ve bakım çalışmaları sürüyor


 

Haber Merkezi

 

Gülnar Belediyesi, yollarda yenileme ve bakım onarım çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. İlçe genelinde birçok noktada yenilenen yollar ile ulaşım daha konforlu ve güvenli hale getiriliyor. Aynı anda hem ilçe merkezi hem de kırsal mahallelerde gerçekleştirilen faaliyetlerde birçok güzergahta yol yapım çalışmaları tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Bu kapsamda Gülnar Belediyesi ekipleri Örtülü Mahallesinde sathi asfalt kaplama, Ulupınar Mahallesinde parke taşı, bordür taşı ve beton büz döşeme ve ilçe genelinde de rotmiks serme sıkıştırma çalışmaları gerçekleştiriyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar   “ Gülnar Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ulaşımlarını kolaylaştırmak ve güvenli ulaşım sağlamak için ilçemizin dört bir yanında yol yapım ve bakım onarım çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz Örtülü Mahallemizde asfalt, Ulupınar Mahallemizde parke, büz ve bordür taşı döşeme ve ilçe genelinde de rotmiks serme sıkıştırma çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Aynı zamanda tarım arazilerimize giden yollarımızın da bakım onarımını yapıyor, üreticilerimize rahat bir nefes aldırıyoruz. Güzel ilçemiz Gülnar ve kıymetli vatandaşlarımız için gece gündüz demeden, belirlenen plan ve program dahilinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA