​​​​​​​BAL’DA SON HAZIRLIKLAR YAPILIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

​​​​​​​BAL’DA SON HAZIRLIKLAR YAPILIYOR


 

​​​​​​​Silifke Belediyespor, Anamur Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor’un mücadele ettiği BAL’da zorlu sezon öncesi son hazırlıklar tamamlanıyor.

BARIŞ ÇOBAN

 

Geçtiğiz günlerde fikstür çekimi ile rakiplerin belirlendiği Bölgesel Amatör Lig’de (BAL), takımlar sezon açılışına kilitlendi.

Bu sezon 196 takımın yer aldığı Mersin’den ise Silifke Belediyespor, Anamur Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor’un 7. grupta mücadele ettiği ligde, kıran kırana bir sezon geçmesi bekleniyor.

Geçen yıl Silifke Belediyespor, Erdemli Belediyespor, Mersin FK ve İdmanyurdu 1925’in mücadele ettiği ancak başarılı sonuç alamayarak bir üst lige çıkma başarısı gösteremeyen Mersin Fk, Erdemli 1925 ve Erdemli Belediyespor bir alt lige düştü.

Mersin Süper Amatör Lig’den ise Homurluspor ve Anamur Belediyespor, BAL’a yükselerek, sportif başarılarını taçlandırdı.

14 yıllık BAL tarihinde Mersin’den sadece İçel İdman Yurdu, 5 yıl önce bir üst lige çıkma başarısı gösterirken, yıllardır bu alanda mücadele edip hedefine ulaşamayan takımlar için kent kamuoyundan ‘bu kader değişsin’ çağrısı geldi.

Fikstür çekimi ile rakipleri belli olan 3 Mersin temsilcisi, hazırlıklara hız verdi. Silifke Belediyespor, Anamur Belediyespor ve Homurluspor’un da mücadele ettiği ligde ilk hafta Mersin derbisine sahne olacak. Yapılan fikstür çekimi sonunda ilk hafta Silifke Belediyespor ile Homurluspor karşı karşıya gelecek. Anamur Belediyespor ise Osmaniye Bahçelispor’a konuk olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA