Ersi Aka’dan ‘hedef takımız’ savunması! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Ersi Aka’dan ‘hedef takımız’ savunması!


 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş.’nin kötü başlangıcı tepki çekerken, Teknik Direktör Ersin Aka’dan “Hedef takımız” savunması geldi!


Haber Merkezi

İlk maçında evinde Amasyaspor’u 2-1’lik skorla geçerken kopuk oyunu, ilerde çoğalamayan, son yarım saatte temposunun düşmesi nedeniyle taraftarını mutlu edemeyen ikinci maçında ise Ağrı’ya daha iyi futbol ile 3 puan alması beklenirken 1-0 kaybeden Kırmızı Lacivertliler de ki sessizlik hocanın açıklamaları ile bozuldu. 

 

“DERS ALMALIYIZ”

Maçın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktörü Ersin Aka Planda olmayan bir mağlubiyet aldıklarını söyleyen Aka, “2. Haftada planda olmayan bir mağlubiyet yaşadık. Ağrı maçında rakibin oyunu oynatmamaya yönelik çabası, saha şartları, hakem kararlarının buna katkısı maçı etkiledi. Bir deplasman maçından beklediğimiz her şey gerçekleşti.

Maçtan önceki bir hafta boyunca oyuncularımla konuştuğumda bu doğrultuda bir strateji geliştirdik ve çalıştık. Ancak istediğimiz gibi sonuçlanmadı. Bundan sonraki süreçte de yine böyle maçlar oynayacağız. Grubumuzda hedef takımız. Bu maçtan almamız gereken derslerin fazla olduğunu düşünüyorum çünkü zor, oyunu bozar. Biz bir sistem takımı olma yolunda çok çalışıyoruz. Oynamaktan ve oynarken keyif vermekten asla vazgeçmeyeceğiz. Bu armanın hak ettiği sonuçları da bu şekilde alacağız. Oyuncularıma bu anlamda güvenim tam ama yeni bir takımız. Zamana ihtiyacımız var. Taraftarımızı üzdüğümüz için üzüntümüz bir kat daha arttı” dedi.

Ligin uzun bir maraton olduğunu belirten Aka, ilerleyen haftalarda alınacak galibiyetlerle üst sıralara yükseleceklerini ve bu mağlubiyeti telafi edeceklerini belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA