Silifke güç depoluyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke güç depoluyor


 

Haber Merkezi

 

2022- 2023 Sezonu’nda Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele edecek Silifke Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına Afyon’da devam ediyor.

Ligin ilk maçında Silifke Şehir Stadında Mersin temsilcisi Homurlu 1951 Spor’u konuk edecek olan Silifke Belediyespor uzun bir aradan sonra taraftarı ile 2 Ekim'de kendi evinde buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Öte yandan Kulüp Başkanı Gürhan Dölek ve yöneticiler Halil Sarı ve Mehmet Derya, hafta sonu mesaisini Afyon’da takımla birlikte geçirdi. 7’nci grupta mücadele edecek olan Silifke Belediyespor’da sezon önce çalışmaları ve kampı başkan Dölek ve genç teknik adam Demir değerlendirme yaparak lige hazır olduklarını söyledi.

 

“TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ”

İlk etap çalışmalarını Silifke’de tamamladıklarını ve 5-15 Eylül 2022 tarihleri arasında 10 günlük 2. Hazırlık kampı için takımın Afyon’da olduğunu belirten Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, “Yeni sezon hazırlıklarına takım olarak Afyon’da devam ediliyor. Yönetici arkadaşlarımızla teknik heyetimizin ve futbolcularımızın yanında olduk, onların moral motivasyonuna katkı sağlayıp, çalışmaları yakından takip ettik. Futbolcularımız antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında iyi bir görüntü çizdiler. İnşallah yeni sezona iyi başlayıp, başarılı olmak istiyoruz.” dedi.

10 günlük kamp boyunca takımın başında bulunan Futbol Şube Sorumlusu Alp Kadıoğlu, “Afyon’da güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. Futbolcularımız teknik heyetimizin verdiği direktifler doğrultusunda iyi çalışıyorlar. Burada hazırlık maçları oynuyoruz, antrenmanlar yapıyoruz. Perşembe gününe kadar çalışmalarımız Afyon’da devam edecek. Ligimiz de 2 Ekim de başlayacak.  İnşallah o süreye kadar daha da hazır hale geleceğiz” dedi.

 

“TAKIMIMA GÜVENİYORUM”

Afyon’da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Faik Demir, “Yeni sezon hazırlıklarımıza Afyon’da devam ediyoruz. Antrenmanlarımız, hazırlık maçlarımız çok yoğun şekilde geçiyor. Kamp döneminde maçlarda tüm futbolcularımıza şans veriyorum. Takımımızda giren oyuncu da çıkan oyuncu da her zaman hazır olacak. Geniş ve alternatifli bir kadromuz var.Futbolcularımızın çalışmasından, performanslarından memnunum. Resmi maçlara kadar daha da iyi olacağız ve ligin ilk maçında Silifke Şehir Stadında Homurlu 1951 Spor maçında taraftarlarımızın karşısında olacağız. Futbol Şube Sorumlumuz Alp Kadıoğlu kamp boyunca yanımızda, Kulüp Başkanımız Gürhan Dölek ve yöneticilerimiz de bizleri ziyaret etti. Çok memnun olduk, her zaman yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA