Eşler arası sorun çözme eğitimleri başlıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Eşler arası sorun çözme eğitimleri başlıyor


 

Akdeniz Belediyesi’nin, Koç Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştireceği; evlilik bağını güçlendirmeyi ve eşler arasındaki çatışma ve sorunları çözme becerisini artırmayı amaçlayan; "Eşler Arası Sorun Çözme Eğitimi" başlıyor.

Haber Merkezi

 

Toplumun temel taşı olan ailenin birliğine, mutluluğu ve saadetine büyük önem veren Akdeniz Belediyesi; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde; Mersin’de bir ilke daha imza atarak, “Eşler Arası Sorun Çözme Eğitimi” vermeye başlıyor.

Evlilik bağını daha da güçlendirmek, evliliklerinde yaşadıkları sorunları çözmek, eşler arasında yaşanan kimi sorunların üstesinden kolaylıkla gelebilmelerini sağlamak amacıyla yol göstermek, aile içinde huzuru temin ve tesis etmek amacıyla düzenlenecek eğitimler ücretsiz olacak.

 

EĞİTİMLE KAZANILACAK BECERİLER…

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından da desteklenen programda, bilimsel araştırmalarca kanıtlanmış sorun çözme yöntemleri uygulanacak. Programı bitiren çiftler, şu becerileri kazanacak; “Çatışma yaşadıklarında olumlu bir tutumla sorunu çözmek için adım atabilmek. Sorunlarını çözmek için birlikte çalışmak. Çatışmalarını çözmek için kullanacakları yöntemi güvenle uygulamak. Çatışmaları kalıcı bir çözüme ulaştırmak.”

Başvuruların gizli tutulacağı, kontenjanla sınırlı olan eğitimlere katılmak isteyen aileler, (03243366583) ve (05527688888) numaralı telefonlar üzerinden daha detaylı bilgi alabilir ve kayıt yaptırabilir. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA