Mersin Halkevi’nden renkli etkinlik | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin Halkevi’nden renkli etkinlik


 

Mersin Halkevi, okulların açılmasının hemen öncesinde Turgut Türkalp (Demirtaş) mahallesinde çocuk şenliği düzenledi. Çeşitli etkinliklerin yapıldığı şenlikte renkli görüntüler ortaya çıkarken, “Çocukların sesi saracak dünyayı” mesajı verildi.

GİZEM EKİCİ

 

Türkiye genelinde barınma, sağlık, eğitim, çevre, kadın ve engelli haklarının savunulması ve genişletilmesi için faaliyet gösteren ve "Kamu Yararına Çalışan Dernek" statüsünde olan bir sivil toplum kuruluşu olan Halkevleri’nin Mersin örgütü imza attığı başarılı çalışmaları sürdürüyor.

Mersin Halkevi, okulların açılmasının hemen öncesinde Turgut Türkalp (Demirtaş) mahallesinde çocuk şenliği düzenledi. Yüz boyama, eğlenceli bilim atölyesi, hentbol atölyesi, türlü türlü oyunlar, balon dağıtımı ve konser gibi etkinliklere imza atılan şenliğe ilgi büyük oldu.

Dezavantajlı bir bölge olan Demirtaş’ta çocuklar yönelik düzenlenen ilk şenlik olması nedeniyle yüzlerce çocuk ve ayrıca çok sayıda yetişkinin katıldığı etkinlikte, halkların birlikteliği güçlendirildi.

“ÇOCUKLARIN SESİ SARACAK DÜNYAYI”

Mersin Halkevi Başkanı Aycan Özkan, yönetimi ve gençlik örgütünün katıldığı etkinlik, bölge sakinlerinden tam not aldı. 

“Orada ayrılıklar değil halkların eşitliği vardı” diyen Aycan Özcan, “Her kesimden çocuklar ve Her kesimden yetişkinler, renk, dil din farkı akıllarına bile gelmeden eğlendi-öğrendi, öğretti. Bir daha geleceğimizin sözünü vererek etkinliğimizi bitirdik. Çocukların sesi saracak dünyayı. Emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA