KİRA ARTIŞINDA MERSİN İKİNCİ SIRADA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KİRA ARTIŞINDA MERSİN İKİNCİ SIRADA


 

​​​​​​​Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak Ağustos ayı endeksini açıkladı. Temmuz ayında kiralık konut metrekare fiyatı en fazla artış gösteren il Ankara olurken, yüzde 4 artış oranıyla Mersin ikinci sırada yer aldı.

Haber Merkezi

 

Türkiye genelinde 2021 yılının aynı dönemine göre kira oranları karşılaştırıldığında ise kiralık konutlarda yıllık en fazla yükseliş yüzde 180 oranla Adana oldu. Adana’yı yüzde 176 ile Antalya, yüzde 169 ile Ankara, yüzde 160 ile de Aydın takip etti.  Satılık konutta geçtiğimiz ay ile karşılaştırıldığında yüzde 18 fiyat artışı ile Edirne ilk sırada yer aldı. Yüzde 9 ile Kocaeli ve Çorum ikinci sırayı paylaşırken, yüzde 8’lik artış ile Çanakkale üçüncü sırada yer aldı. İzmir ve Kıbrıs ise yüzde 7 oranında fiyat artışı göstererek dördüncü sırayı paylaştı. Satılık konutta yıllık artışlara baktığımızda yüzde 238 oranıyla Antalya ilk sırada yer aldı. Antalya Temmuz verilerinde de yine en fazla artış gösteren il olmuştu. Yüzde 226 ile Kocaeli ikinci sırada yer alırken Mersin yüzde 216 ile üçüncü ve İstanbul yüzde 215 artış oranıyla dördüncü sırada yer aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA