DEV UYUŞTURUCU OPERASYONU: 67 GÖZALTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEV UYUŞTURUCU OPERASYONU: 67 GÖZALTI


 

​​​​​​​Mersin’de İçişleri Bakanlığının koordinesinde ’temizleme-3’ adı altında bin 500 polisin katılımı ile 111 adrese gerçekleştirilen hava destekli uyuşturucu operasyonunda 67 şüpheli gözaltına alındı.

Haber Merkezi

Mersin'de İçişleri Bakanlığı'nın koordinesinde ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'ın bizzat sevk ve idaresi ile okulların açılmasına kısa bir süre kala sokak satıcılarına yönelik 'Temizleme-3' operasyonu kapsamında uzun süreli takip ve projeli çalışmalar sonucunda,1500 polis memurunun katılımıyla, helikopter ve drone destekli toplam 111 adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Operasyon sonundaa 67 şüpheli şahıs gözaltına alındı, şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 2 adet tabanca, bir adet uzun namlulu silah ve uyuşturucu madde bulundu.

Öte yandan Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri 2022 yılı içerisinde planlı operasyon neticesinde il genelinde uyuşturucu suçlarından 3792 şahıs yakalandı. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 285’i tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü son 6 ay içerisinde farklı cins ve türde yaklaşık 1 ton uyuşturucu ele geçirerek gençlerin ulaşması engellendi. 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA