​​​​​​​BAŞKAN GÜLTAK, ZABITA İLE BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

​​​​​​​BAŞKAN GÜLTAK, ZABITA İLE BULUŞTU


 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla, Zabıta Müdürlüğü’nde görevli personel ile bir otelde düzenlenen yemekli etkinlikte bir araya geldi.

Buluşmada ilk söz alan Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 196’ncı yıldönümü nedeniyle bir araya geldiklerini ifade ederek; “Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Hakikaten zabıtaya ayrı bir önem ve destek veriyorsunuz. Pozitif ayrımcılığı hak ediyoruz diye düşünüyoruz. Sizin azminiz, vizyonunuz, çalışma hırsınız bizlere de örnek oluyor. Dolayısıyla bizler de arkadaşlarımızla beraber gecemizi gündüzümüze katarak, her ne kadar resmiyette nüfusu 270 bin görünse de gündüz nüfusu 800 bini bulan Akdeniz ilçemize hizmet etmenin gayreti içindeyiz” dedi.

 

“GEÇMİŞTE ÇATIŞMALARLA GÜNDEME GELEN AKDENİZ, BUGÜN KENTSEL DÖNÜŞÜMLE ÖDÜL ALIYOR”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da seçimlerin üzerinden geçen 3 buçuk yılda Akdeniz’i değiştirip dönüştüren hizmet, proje ve yatırımları anlattı. “Bugün kentsel dönüşüm alanında Türkiye çapında yapılan bir yarışmada Akdeniz Belediyesi, birincilik ödülü alıyor” diyen Başkan Gültak; “Bugün Akdeniz’de barış, huzur ve kardeşlik var, her türlü hizmet var. Akdeniz artık çok değişti. Turgut Reis mahallemizde 11’inci kültür sanat evimizi açtık. Mahalleli kadınların mutluluğunu görmenizi isterdim. Önümüzdeki ay Huzurkent’te 12’nci kültür evimizi açıyoruz” dedi.

 

“AKDENİZ ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK”

Sözlerini “Biz bir ekibiz ve aynı gemideyiz” şeklinde sürdüren Başkan Gültak; “Akdeniz’de kadınlara ve gençlere yönelik birçok hizmeti ayağa kaldırdık. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın anketi de gösterdi ki Akdeniz ilçesi olarak gelişmişlik sıralamasında 123’üncü sıradan bugün 103’üncü sıraya çıktık. Merak etmeyin, 5 yıl sonra Akdeniz çok daha farklı ve güzel bir yerde olacak” diye konuştu.

Başkan Gültak, tüm müdürlüklerin çalışmasından memnuniyet duyduğunu da sözlerine ekleyerek; “Gerçekten tüm arkadaşlarımız büyük özveriyle çalışıyor. Çünkü bizimle çalışmak gerçekten çok farklı. İnşallah Akdeniz, sizlerle ve bizlerle çok daha güzel olacak. Halkımız bize yeniden görev verirse, hep birlikte bir 5 yıl daha Akdeniz’de neler yapacağımızı göstereceğiz. Zabıtamızın kuruluş yıldönümünü tekrar kutluyor, hepinize huzurlu ve güzel bir yaşam diliyorum” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Başkan Mustafa Gültak, gün dolayısıyla Zabıta Müdürü Ufuk Sivaslıoğlu’na bir plaket takdim etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA