​​​​​​​AYDINCIK SORUNLARINA ÇÖZÜM İSTEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

​​​​​​​AYDINCIK SORUNLARINA ÇÖZÜM İSTEDİ


 

​​​​​​​Yıllardır özellikle altyapı, kanalizasyon ve içme suyu yatırımları anlamında ki sorunlarına çözüm bulamayan Aydıncık, sorunlarına Vali Pehlivan’dan çözüm istedi.

Haber Merkezi

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Aydıncık İlçesindeki programı kapsamında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya, Kaymakam Muhammet Kılıçaslan, Belediye Başkanı Ferat Aktan, birim amirleri, kurum temsilcileri ve 13 Mahalle Muhtarı katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmasında, ilde yapılan yatırımlar hakkında bilgiler veren Vali Pehlivan, muhtarların mahallelerde vatandaşlar ile devlet kurumlarının arasında köprü vazifesi gördüğünü belirterek, muhtarların çok önemli görevler üstlendiklerini ifade etti.

 

“AYDINCIK YAŞANILASI BİR İLÇE”

Sahil bandı üzerinde bulunan Aydıncık ilçesinin çok güzel, şirin, yaşanılası bir ilçe olduğunu dile getiren Vali Pehlivan; “Devletimizin, hükümetimizin,bütün bakanlıklarımızın ilimizde ve bu bağlamda Aydıncık ilçemizde hayata geçirdiği sayısız yatırımları var. Elbetteki yeni ihtiyaçlar, talepler de var. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bahse konu ihtiyaç ve talepler doğrultusunda yatırımlar artarak devam edecektir. Pandemi, Rusya-Ukranya savaşı gibi olumsuzluklara rağmen ülkemiz pedallarını çevirmeye devam ediyor, çarklar dönüyor. Kalkınma ve gelişme yönünde çok mesafeler kat ediliyor, adımlar atılıyor.

 

SAHİL YOLUNDA 3 TÜNEL DAHA AÇILIYOR

İlimizde de Çukurova Havaalanı, Akdeniz Sahil Yolu, Hızlı Tren, Pamuklu ve Sorgun Barajları gibi büyük ölçekli projeler hayata geçmeye devam ediyor. OSB’lerimizdeki yatırımcı firma sayıları,üretim kapasiteleri ve istihdam düzeyi her geçen gün artıyor. Yeni yapılan okullarla eğitim altyapısı, spor tesisleriyle spor altyapısı daha da güçleniyor. Öğrencilerimizin barınacağı yurtlarımızın sayısı artıyor. Mersin-Antalya güzergahını kapsayan 'Akdeniz Sahil Yolu Projesi' duble yollarıyla bu yıl 3 tanesi daha faaliyete geçecek olan tünelleriyle Aydıncık ilçemize de hizmet edecek şekilde önümüzdeki yıllarda tam teşekküllü olarak faaliyete geçecek. İnanıyoruz ki ilçemizin sosyo-ekonomik gelişimine önemli katkılar sağlayacak.

 

“İHTİYAÇLAR BİRER BİRER KARŞILANACAK”

Bugün sizlerle buluşmaya, konuşmaya,taleplerinizi dinlemeye geldik. Siz değerli muhtarlarımız bizim yakın mesai arkadaşlarımızsınız. Vatandaşlarımızın taleplerini, ihtiyaçlarını bizlere ve ilgili kamu birimlerine taşıyorsunuz.

Yeterki birliğimiz, dirliğimiz,işbirliği ve koordinasyonunuz daim olsun. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ortaya çıkan ihtiyaçlar birer birer karşılanacaktır. Yerine getirdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor,bundan sonraki çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Muhtarlarının tek tek söz alarak mahalleleriyle ilgili sorun, talep ve ihtiyaçlarını dile getirdiği toplantıda, Vali Ali Hamza Pehlivan taleplerin karşılanması ve takip edilmesi için ilgili birimlere talimatlar verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA