ALTUNOK’TAN HİZMETLERİMİZİ ENGELLEMEYİN ÇIKIŞI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ALTUNOK’TAN HİZMETLERİMİZİ ENGELLEMEYİN ÇIKIŞI


 

Bütçeye ek ödeme yapılması kararına itiraz eden CHP’lilere sert çıkan Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok “Bizim amacımız halkımıza ve ilçemize hizmet etmektedir. Hizmetlerimizi engellemeyin ve bu konuları siyasete alet etmeyin” dedi.

Haber Merkezi

Silifke Belediyesi'nin Eylül ayı olağan meclis toplantısı ikinci oturumunda gündeme gelen bütçeye ek ödeme yapılması ile ilgili hazırlanan rapor okundu. Rapor üzerinde söz alan CHP Grup Sözcüsü Erden Doğruöz, “Bütçe komisyonunda görüşülmek üzere gündeme gelen bütçeye ek ödeme yapılmasıyla  ilgili olarak planlanan bir proje olmadığı gerekçesiyle bu maddeye biz CHP gurubu olarak red oyu kullandık.  Komisyonda da zaten şerhimizi koyduk. Şimdi de meclis gündemine gelen aynı maddeye mecliste de red oyu kullanıyoruz” deyince meclis oturumunu yöneten Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’ta, “Biz Silifke’ye ve Silifkelilere hizmet etmek için buradayız. Ekiplerimizle birlikte gece-gündüz çalışmalar yürütüyoruz. Yıllarca halkımıza söz verilen ancak bir türlü hayata geçirilemeyen projeleri biz hayata geçirdik, geçirmeye de devam edeceğiz. Halkımıza ve ilçemize hizmet etmekten geri durmayacağız. Bu tür meclis çalışmalarımızı da siyasete alet etmeyin. Biz sizlerle uyumlu bir çalışma yaparak hizmet üretmek istiyoruz. Çalışmalarımıza köstek değil, destek olun. CHP olarak ilçede yapacağımız yatırımlara karşı olmayın. Her şeye rağmen halkımıza ve ilçemiz Silifke’ye hizmet etmeye, sağlıklı, modern ve kalıcı projeleri de hayata geçirmeye kararlıyız. Çalışmalarımızda bizlere güç ve destek veren tüm hemşehrilerimizden Allah razı olsun” diyerek gündeme gelen ve CHP gurubunun red oyu kullandığı  birinci maddenin oy çokluğu ile kabul edildiğini duyurdu.

Üniversiteyi kazanan öğrencilere verilecek olan burslarla ilgili gündeme gelen ikinci maddeyi de ele alan belediye meclisi, bütçe komisyonunda hazırlanan ön lisans öğrencilerine 2 bin lisans öğrencilerine 3 bin 500, beş yıllık ve üzeri lisans öğrencilerine ise 4 bin  TL burs verilmesi kararı ise oy birliği ile kabul edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA