​​​​​​​BAL’DA FİKSTÜR HEYECANI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

​​​​​​​BAL’DA FİKSTÜR HEYECANI


 

Mersin’in 3 takım ile mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) fikstür bugün çekiliyor.

Barış Çoban

 

Mersin'den Silifke Belediyespor, Anamur Belediyespor ve Homurlu 1951 Spor’un mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta fikstür heyecanı yaşanıyor.

TFF tarafından 2022-23 sezonu BAL grubunda bu sezon 196 takımın yer alacağı açıklanırken 3 takım ile mücadele edecek olan Mersin takımları, 7. grupta yer alıyor.

7. Grupta 3 takım ile Mersin, 4 takım ile Adana, 3 takım ile Hatay, 2 takım ile Gaziantep, 1 takım ile Kilis ve 1 takım ile Osmaniye temsil edilecek.

BAL 7. Grupta Silifke Belediyespor, 5 Temmuz İskenderunspor, Adana 1954 FK, Adana Vefa, Anamur Belediyespor, Antakya Belediyespor FK, Araban Belediyespor, Bahçespor, Ceyhanspor, Gaziantepgücü, Hadırlıgücü, Homurlu 1951 Spor, Kilis Belediyespor ve Samandağ Gençlerbirliğispor'un yer alacağı daha önce açıklanmıştı. Bugün ise fikstür belli olacak. Mersin takımları fikstür çekimini dört gözle bekliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA