“İNOVATİF ÜRÜNLERE İHTİYACIMIZ VAR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“İNOVATİF ÜRÜNLERE İHTİYACIMIZ VAR”


 

Haber Merkezi

 

Yılbor Plastik Boru Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, “İhracat rakamlarımızdaki rekorların kalıcı olmasını istiyorsak yenilikçi ürün üretimimizi arttırmamız gerekiyor” dedi.

Yıldırım, “Ağustos ayı ihracatı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 13 artışla 21,3 milyar dolar oldu. Bu rakam en yüksek ağustos ayı ihracat rakamı. Bu rekorlar ihracat yapan sanayiciler başta olmak üzere tüm ülkeyi sevindiriyor. Dünyanın içerisinde bulunduğu konjonktür gereği pandemi sonrasında hızlı bir artış gösteren ihracat rakamları, hemen hemen her ay Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en yüksek seviyelerine ulaşmıştır. Bunun devamı açısından yenilikçi ürün ihracatına ihtiyacımız var. Mevcut yatırımlarına inovatif ürünleri ekleyebilen yatırımcılar, dünya pazarında kalıcı olacaktır ve ihracat rakamları artarak devam edecektir. Bunun için de tüm yatırımcıların Ar-Ge çalışmalarına büyük önem vermesi gerekiyor” dedi.

Yıldırım, ‘Biz de Yılbor Plastik Boru olarak fabrikamız içerisinde bulunan Ar-Ge Merkezimize büyük önem veriyor ve burada yapılan çalışmalar ile ürün kalitemizin artmasının yanında, yenilikçi ürünleri nasıl üretebileceğimizi araştırıyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA