LGS TÜRKİYE 1. MERSİNLİ KAFADAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LGS TÜRKİYE 1. MERSİNLİ KAFADAR


 

Haber Merkezi

 

LGS 2022'de tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye 1. si olan Mersinli öğrenci Burak Kafadar, Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Banu Akdeniz ve Kurumsal İletişim Müdürü Özlem Bora eşliğinde İl Millî Eğitim Müdürü Adem Koca’yı makamında ziyaret etti.

Koca ziyarette genç öğrenciyi tebrik ederek, “Evlatlarımız her alanda ortaya koydukları başarılar ile bizleri gururlandırıyor. Ben çocuklarımıza her fırsatta hayatta başarının bir bütün olduğunu ifade ediyorum. Eminim ki milli ve manevi değerlere sahip evlatlarımız akademik alanda olduğu kadar hayatta da aynı çalışkanlığı sergileyecek; ülkemize, devletimize, milletimize, ailelerine ve kendilerine faydalı olacaklar. Bu vesileyle kıymetli öğrencimizi, kıymetli velimizi ve çok değerli meslektaşlarımı yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Öğrenci Burak Kafadar, İl Millî Eğitim Müdürü Adem Koca'ya her daim öğrencilere destek oldukları, iyi dilekleri ve misafirperverliği için çok teşekkür ettiğini ifade etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA