DOLANDIRICILARIN OYUNUNU POLİS BOZDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DOLANDIRICILARIN OYUNUNU POLİS BOZDU


 

Mersin’de kendisini icra müdürünün arkadaşı olarak tanıtarak icrada satışa çıkan daireleri ucuza satma bahanesiyle dolandırıcılık yapan 2 kişi tutuklandı.

Haber Merkezi

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, İ.N. isimli şahsın şikâyeti üzerine harekete geçti. İ.N şikâyetinde, kendisini Hacı olarak tanıtan bir şahsın Mersin İcra Müdürünün arkadaşı olduğunu ve İcra Müdürlüklerinde satışa çıkan dairelerde kolaylık sağladığını ifade ederek  icra yoluyla daire satın alınması durumunda Mersin İcra Müdürünün 6 bin TL, kendisinin de 5 bin TL komisyon aldığını söyledi. İ.N. sözde 198 bin TL’ ye icradan satışa çıkacak daire için Hacı isimli şahsa 98 bin TL, Vergi dairesinde kendisini memur olarak tanıtan Murat isimli şahsa 100 bin TL parayı elden verdiğini sonrasında ise herhangi bir daire satışı yapılmadığı gibi şahıslara ulaşamadığı beyan ederek Nitelikli Dolandırıcılık bürosuna şikayette bulundu.Bunun üzerine harekete geçen asayiş ekipleri çok yönlü kamera ve saha çalışmaları neticesinde şüpheli şahısların K.B. (56) ve V.B. (30) olduğu tespit ettikten sonra yaptıkları çalışmalarla her iki şüpheli yakalandı. Şüphelilerin ikametlerinde 90 bin 200 TL para elde edilerek müştekiye teslim edildi. Yakalanan K.B. (56) ve V.B. (30) sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA